Om Pensionatet

Pensionatet, “vårt egna lilla träslott”som vi själva byggt upp från grunden med mycket eget sågat virke. Redan från början hade vi miljötänket med oss där vi bland annat värmer hela pensionatet med flis från vårt egna sågverk. Huset är byggt helt i trä vilket ger ett genuint intryck och en rofylld atmosfär där du har lätt att koppla av. Utanför finns det stora lugnet med sjön runt knuten och skogen som granne. Här kan du höra grodorna kväka i dammen, ugglorna hoa om natten, fåglarna kvittra, vinden som susar och har du tur kan du se de vilda djur beta i hagarna runtomkring.

På Pensionatets övervåning hittar 5 st dubbelrum, alla inredda efter ett eget färgtema. Varje rum har egen dusch och toalett förutom ett rum där du har dusch och toalett i korridoren.

Röd Gris
Rummets färgtema är rött som i kärlekens färg och det är vårt finaste rum, ”Bröllopssviten” som vi kallar det. Lämpligt för dig som vill ha extra mysigt ihop med din partner. I badrummet här har du tillgång till yacuzzi (bubbelbad) för extra romantiska kvällar med champange och levande ljus. Rummet har utsikt mot den lilla sjön och skogsängen utanför pensionatet.

 

Gul Gris
Rummets färgtema är gult. Beskrivning kommer.

 

 

 

Grön Gris
Rummets färgtema är grönt. Beskrivning kommer.

 

 

 

Blå gris
Rummets färgtema är blått. Beskrivning kommer.

 

 

 

Svart gris
Rummets färgtema är svart. Beskrivning kommer.

 

 

 

 

Sällskapsrum.
På andra våningen finns också ett gemensamt sällskapsrum. Här kan du sitta och koppa av, titta på TV spela sällskapsspel eller kanske arbeta med din dator.

 

 

 

Festsalen
På bottenvåningen har vi den stora festmatsalen med plats för ett 80-tal sittande gäster. Här kan du ha din bröllopsfest, födelsedagsfest, barndop, begravningsmiddag med mera, bara din fantasi sätter gränsen. I pensionatets kök lagar vi all maten till din fest, allt lagat från grunden med naturliga och svenska råvaror. Ägg kommer från våra egna höns och mycket av grönsakerna kommer från den egna köksträdgården.