Välkommen till Pensionat Sågknorren

I naturskön miljö 500m från sjön Frillen och endast 40 minuters bilresa från Halmstad finner du mat och boende i vårt Pensionat eller om du föredrar att klara dig själv vårt lyxiga vandrahem eller våra två stugor. Totalt kan vi erbjuda 32 sängplatser fördelat på 10 rum och 2 stugor.

Som gäst på Sågknorren har du tillgång till gratis Wi-Fi och kan välja boende i rum med full hotellstandad, rum i lyxigt vandrarhem eller boende i stuga där Wi-Fi kan hyras. Allt boende har sittgrupp och eget badrum. I vandrahem och stugor har du tillgång till välutrustat kök.

På pensionatets restaurang serveras dygnets alla måltider som lagas med omsorg. Allt kött är svenskt och ägg och grönsaker kommer från egna gården. I Pensionatet har vi även försäljning av egentillverkad saft, sylt handgjorda skärbrädor i trä.

Här finns också  bokningsbar bastu, badtunna och ett ”spelstall”. Det går även att boka cyklar, kanoter, roddbåtar och fiskeutrustning.Här hittar du också naturskön grill och badplats samt fina vandringsleder.

Varmt välkomna till vår idyll.

Susanne och Käll-Åke Källén