Pensionat

Pensionatet, “vårt egna lilla träslott”, som vi själva byggt upp från grunden med mycket eget sågat virke. Redan från början hade vi miljötänkandet med oss där vi bland annat värmer hela pensionatet med flis från vårt egna sågverk. Huset är byggt helt i trä, vilket ger ett genuint intryck och en rofylld atmosfär där du har lätt att koppla av. Utanför finns det stora lugnet med sjön runt knuten och skogen som granne. Här kan du höra grodorna kväka i dammen, ugglorna hoa om natten, fåglarna kvittra, vinden som susar och med lite tur se vilda djur beta i hagarna. Husdjur är välkomna, utom i rummet ”Röd Gris”.

På Pensionatets övervåning hittar du 5 st. dubbelrum, alla inredda efter ett eget färgtema. Varje rum har egen dusch och toalett förutom ett rum där du har egen dusch och toalett i korridoren. Här finns också ett stort samlingsrum med gemensam TV, böcker och spel.

Röd Gris

Rummets färgtema är rött, som i kärlekens färg, och det är vårt finaste rum, ”Bröllopssviten”, som vi kallar det. Lämpligt för dig som vill ha det extra mysigt ihop med din partner. I badrummet har du tillgång till jacuzzi (bubbelbad) för extra romantiska kvällar med champagne och levande ljus. Rummet har utsikt mot den lilla sjön och skogsängen utanför pensionatet.
 

 

 

 

 

 

Gul Gris

Rummets färgtema är gult.  Här finns två enkelsängar, byrå och sitt möbler. Rummet är ljust med utsikt över åker och äng.  Egen dusch och toalett på rummet.

 

 


 

 

 

 

Grön Gris

Rummets färgtema är grönt. Vårt familjerum har en dubbelsäng, byrå och en soffa som man kan bädda i. Rummet har ett fönster med utsikt över vår vackra spegel sjö. Egen stor dusch och toalett på rummet.

 

 

 

 

 

 

 

Blå Gris

Rummets färgtema är blått. Rummet har två enkelsängar, byrå och sitt möbler. Stort ljust rum med utsikt över skog och mark. Rummet har egen dusch och toalett ute i korridoren.

 

 

 

 

 

 

 

Svart gris

Rummets färgtema är svart. Rummet har två enkelsängar eller, som enkelrum, en säng och en soffa, byrå och stol. Fönster med utsikt över åker och äng. Egen dusch och toalett på rummet.

 

 

 

 

 

 

 

Sällskapsrum

På andra våningen finns ett stort gemensamt sällskapsrum. Här kan du sitta och koppla av i soffan eller i sköna stolar, läsa, titta på TV, spela sällskapsspel eller kanske arbeta. Rummet är även lämpligt för möten, mindre kurser och konferenser.

 

 

 

 

 

Festsal

På bottenvåningen har vi den stora festmatsalen med plats för ett 80-tal sittande gäster. Här kan du ha bröllopsfest, födelsedagsfest, barndop, begravningsmiddag med mera, bara din fantasi sätter gränsen. I Pensionatets kök tillreder vi all maten, lagad från grunden med naturliga och svenska råvaror. Ägg och grönsaker kommer mestadels från den egna gården.