Välkommen till Pensionat Sågknorren

I naturskön miljö, 500m från sjön Frillen och endast 40 minuters bilresa från Halmstad, finner du mat och boende i vårt Pensionat eller om du föredrar att klara dig själv vårt lyxiga Vandrarhem eller våra två Stugor. Totalt kan vi erbjuda 32 sängplatser fördelat på 10 rum och 2 Stugor. Husdjur är välkomna, utom i rummet ”Röd Gris” på Pensionatet och i stugan ”Kvarnen”.

Som gäst på Sågknorren kan du välja boende i Pensionatets rum med full hotellstandard, rum i lyxigt Vandrarhem eller egen Stuga. Allt boende har sittgrupp och eget badrum. I Vandrarhem och Stugor har du tillgång till välutrustat kök. I Pensionat och Vandrarhem ingår Wi-Fi. I Stugor kan Wi-Fi hyras.

I Pensionatets restaurang serveras dygnets alla måltider som lagas med kärlek och omsorg. Allt kött är svenskt, ägg och grönsaker kommer mestadels från egna gården. I Pensionatet har vi även försäljning av egentillverkad saft, sylt, handgjorda skärbrädor i trä m.m.

Här finns också bokningsbar bastu, badtunna och ett spelstall. Spelstallet, med biljard, pingis, foosball, m.m. ingår när du bor i Pensionat eller Vandrarhem. Det går även att boka cyklar, kanoter, roddbåtar och fiskeutrustning.

Här hittar du grill och badplats i naturskön miljö samt fina vandringsleder både här och i närområdet.

Varmt välkomna till vår idyll.
Susanne och Kjell-Åke Källén